OM OSS

Vår historia

2020 bjöd som vi alla vet på utmaningar i olika former. En pandemi som satte spår i de flesta verksamheter och ändrade hela vårt beteende i samhället. E-handeln ökade avsevärt när vi tvingades hålla oss borta från butiker och köpcenter! 
Vi satt då och funderade på hur vi kunde möta detta nya beteende hos våra kunder och samtidigt  effektivisera processen för inköp av arbetskläder för er som kund. 

Ett frö växte fram tillsammans med ProJob – En personligt anpassad webbshop för varje individuellt företag! En möjlighet för er att ta kontroll över precis allt. Hos RiotWork har det alltid och kommer alltid vara nära från idé till beslut vilket gjorde att vi snabbt kastade oss ut och provade – Och med vilket resultat!! Detta var något som uppskattades av otroligt många. Att vi dessutom kunde kombinera fysiska utprovningar på plats hos våra kunder med friheten och tillgängligheten i att kunna beställa kläderna vart man än befann sig, gjorde att vi snabbt kunde utveckla vårt koncept! 

Idag har vi dagligen nya utprovningar hos både nya och gamla kunder som önskar full kontroll på sina klädinköp! 

Vår ambition & mål

RiotWork har precis börjat sin resa mot att ändra tillvägagångsättet på yrkesklädesmarknaden. Under 2022 kommer vi att göra stora satsningar för att kunna följa den ökade efterfrågan utan att någonsin tumma på kvalitén som vi står för! 

Hos oss ska du alltid känna att du får en personlig kontakt. Vi ser inte dig som ännu en kund utan vill även se dig och ditt företag för de som står bakom och lära känna er – Allt för att kunna ge er en bättre upplevelse! 

Lär känna oss!

Oliver Carlsson

Delägare & Affärsutvecklare!

Erik Göterling

Delägare & Affärsutvecklare!