Vår Story

2020 – 21 är år vi länge kommer minnas som år där ingens liv såg ut som vanligt. I dimman av att vår vanliga tillvaro ställdes upp och ner väcktes en tanke! Butiksbesök och fysisk kontakt lades åt sidan och en länge väntande digitalisering började ta fart i branschen. 

Erik och Oliver (Vi) lyckades uppmärksamma ett av de stora problemen som tills nu varit utmanande för branschens utveckling. Många av våra branschkollegor erbjuder idag lösningar där du antingen får välja mellan det ena eller det andra. Antingen är det digitala priser helt utan fysisk service eller så är det enbart fysiska butiker kombinerat med onödigt höga priser och långa leveranstider.  

Vilka är då vi?

Riot Work drivs idag av tre outtröttliga grabbar från Göteborg. Vårt fokus ligger på att stå bredvid er i hela processen och utveckla en skräddarsydd lösning för er verksamhet. Kombinationen en personligt anpassad digital yrkesbutik tillsammans med fysiska utprovningar & besök samt en personlig service i världsklass kommer inte bara ge er en helt ny kontroll av kostnader för kläder.