Vi levererar hög kvalité och funktion till rimliga priser!
Marknaden för arbetskläder har idag skenat iväg med höga priser och krångliga beställningsvägar.
Vi har med sammanlagt över 20 års erfarenhet från branschen lärt oss att man kan hålla en hög kvalité till rimliga priser.
Genom att skapa ett enkelt och effektivt sätt för er att handla yrkeskläder till riktigt bra priser hoppas vi att kunna bli det självklara valet för Sveriges företag!

Tveka inte att sätta oss på prov!

MARKNADENS BÄSTA PRISER

Genom att kapa alla onödiga kostnader och istället ge er som kund kontrollen över hela processen kan vi istället fokusera på det viktiga - Att hålla ner priset på era kläder!

HÖG KVALITE

Vi arbetar uteslutande med tillverkare som delar vår åsikt om att kvalité är viktigt för att skapa nöjda kunder!

PERSONLIG KONTAKT

Det är viktigt att veta att alla är olika - därför strävar vi efter att alltid vara flexibla och anpassa oss efter DIG och din verksamhet!

Besök av våra produktspecialister

Genom vårt koncept anpassar vi hela utprovningen av ert personliga sortiment efter just ER!
Ni får besök av en av våra kompetenta produktspecialister som hjälper er med allt från att hitta rätt produkter till storleksutprovning och andra anpassningar!

Personligt anpassad webbshop

Efter att våra produktspecialister har hjälpt er att prova ut ert sortiment med storlekar och artiklar kommer ni att få tillgång till en helt personlig webbshop. Anpassad helt och hållet efter er verksamhet! Detta ger er full kontroll på allt från budget per anställd till position av er logga på varje plagg! Dessutom kan ni handla era kläder var ni än befinner er!